Wat ik doe

Ik assisteer bedrijven met groei. Groei in de breedste zin van het woord: meer klanten, meer bezoekers, meer verkoop, meer geld, meer werknemers, meer rust, meer plezier.

Hoe ik dat doe? Ik werk vanuit een strategisch oogpunt. Ik kijk eerst naar de huidige situatie, en kijk naar de stappen die in het verleden gemaakt zijn. Ik stel veel vragen. Waar sta je nu? Hoe ben je in deze positie gekomen? Waar zou je heen willen gaan? En nog veel meer.

Ik maak het ‘vage’ concreet. Ik zorg ervoor dat we helder hebben welke specifieke doelen er zijn, welk termijnen daaraan verbonden zijn en of deze realistisch en haalbaar zijn.

Ik vind communicatie belangrijk, dus ik kom mijn afspraken na. Ik ben altijd bereikbaar binnen 24 uur. Maar communicatie is meer dan op tijd zijn. Ik zorg dat we precies weten van elkaar wat er gedaan wordt en op welke termijn we resultaten hiervan kunnen verwachten.

Ik maak websites, logo’s en complete huisstijlen. Bedenk en ontwikkel marketing (online en offline), ontwikkel strategie, help bij tijdmanagement, organiseer evenementen. En meer. Dit terwijl we er hardop bij kunnen lachen en filosoferen.

Verder heb ik mijn Bachelor of Science aan de Hogeschool van Amsterdam voor de studie Communicatie en Multimedia Design gehaald, met een afstudeerproject gefocust op UI / UX voor een SaaS (Software as a Service) product.

Werk is belangrijk. Maar het mag ook leuk zijn. Voor beide partijen.

Eerst zien, dan geloven?

Benieuwd naar mijn portfolio en relevante projecten? De afgelopen 2 jaar heb ik meer dan 150 klanten geholpen. Er zit vast iets bij dat overlap heeft met jou product of dienst. Neem contact met mij op.

*Deze pagina is ontwikkeling

Wie ik ben

Ik ben Midas Vreeburg. Geboren in 1997. Hetzelfde jaar waarin de eerste Men In Black de bioscoop zalen vulde met humor & hi-tech. Daarnaast het jaar waarin het eerste dier succesvol ‘gekloond’ werd, het schaap ‘Dolly’. Misschien hebben deze twee technologie-verbonden gebeurtenissen invloed gehad op de aard van mijn karakter: fascinatie voor nieuwe dingen technologie.

Ik ben vrijwel altijd opzoek naar nieuwe ervaringen. Nieuw ontwerp, nieuwe mensen, nieuwe bedrijven, nieuwe ideëen. Ik ben me ervan bewust dat ik niet continu het wiel opnieuw hoef uit te vinden, maar binnen de gebaande paden zoek ik graag de grenzen en het onbekende op.

Verder heb ik een jaar of twee geleden besloten te stoppen om niet meer om de realiteit heen te draaien en smoesjes te verzinnen. Maakt mijn leven makkelijker en fijner. Ik hoef niet meer over mijn schouder te kijken of alles wel goed gaat. Het zij zo.

Daarnaast heb ik besloten anders te kijken naar ‘spijt’. Stoppen met de angst voor risico’s. Ik heb vaker spijt van dingen die ik niet heb gedaan, dan dingen die ik wel heb gedaan.

Ik hou van weinig en goed. Geen fratsen, wel kwaliteit.

Dat is wie ik ben, denk ik.

Strategie

Om ervoor te zorgen dat we niet een on-oplosbare puzzel hebben, is strategie vaak essentieel. We kijken naar de plannen op korte en lange termijn. Hoe gaan we de huidige situatie veranderen om ergens anders uit te komen? Hapklare ideëen en meestal door mij te ontwikkelen. Alles onder één dak.

Marketing

Aansluitend aan je dienst of product ontwikkel ik indien daar vraag naar is: marketing. Ik bedenk concepten voor online, zoals advertenties op social media en meer. Verder kan ik uiteraard ook voor offline gebruik (zoals drukwerk) marketing ontwikkelen.

Grafisch

Gebaseerd op de uitingen en doelen van het bedrijf ben ik in staat om perfect passende bedrijfsidentiteiten te ontwikkelen. Complete huisstijlen, logo ontwerp of andere vormen van visuele identiteiten. Inclusief typografisch en kleuronderzoek, voor impact.

Webdesign

Ik bouw websites met WordPress. De webpagina’s worden ontwikkeld in een flexibel en aanpasbaar thema. Ik leg naderhand uit hoe je informatie kunt wijzigen. Alle websites die ik maak zijn volledig responsive: ze werken op alle apparaten. Domeinnaam nog registreren? Dat kan hier.

UI / UX

Veel gebruikte termen waarmee ik ben opgeleid. UX – User Experience: ik ontwerp websites / apps en andere digitale producten op basis van een doel. Je wilt meer inschrijvingen voor een evenement, meer verkoop van bepaalde producten, meer bellers. Met die doelen in het achterhoofd kijken we gericht naar wáár elementen (bijv. knoppen) geplaatst worden en hoe deze eruit zien (UI = User Interface). Interface is het ontwerp tussen een gebruiker en techniek / software.

Management

Hoewel ik me niet profileer als interim-manager, hou ik me vaak wel met managementszaken bezig. Wat moet er nog gedaan worden? Hoe lang duren bepaalde aanvragen / processen? Wat moet er eerst, en wat kan er straks? Door te schuiven met bepaalde tijds-blokken komen we vaak in een efficiëntere werksfeer, met meer tijd over.

Sales

Als de strategie en marketing helder staat, kan ik assisteren op gebied van sales. Het werven klanten, het helpen / spreken bij beurzen of evenementen en je doelgroep persoonlijk benaderen. Ik bel, mail en bezoek. Ik ga in échte gesprekken met je doelgroep en haal de probleem-oplossing formule boven water.

Workshops

De basis van website maken of zoekmachine-optimalisatie beheren. Ook het verbeteren of aanpassen van bedrijfsidentiteiten is een mogelijkheid. Verschillende opties zijn mogelijk: kleine groepen, grote groepen of individuele sessies. Voor meer informatie, neem contact op.

Had je mijn kaartje al?

Bel mij op +31 6 1521 8010. Of mail mij.

Call Now Button